dinsdag 6 september 2011

Bijeenkomst voor cliëntenraden en hun ondersteuners in verband met de bezuinigingen GGZ

Landelijk Platform Weg Achter de Geraniums
E-Mail – weg.achter.de.geraniums@live.nl
Let op 28 september 2011 te Utrecht.

28 september organiseert het landelijk platform Weg Achter de Geraniums in samenwerking met het LOC te Utrecht een bijeenkomst voor cliëntenraden en hun ondersteuners in verband met de bezuinigingen.
De bedoeling is dat we een vuist maken tegen de plannen van deze regering zoals we tot nu toe ook al hebben gedaan, maar door de versplintering in allerlei kleine acties begint te ontaarden.
Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze straks in Den Haag denken daar zijn er weer een paar die het niet met ons eens zijn, vandaar dat we moeten zorgen dat alle problemen die wij verwachten uit deze bezuinigingen gebundeld zijn in een actie.

Verder willen wij kijken welke problemen de raden onderling hebben en tegenaan lopen, zodat we ervaringen op dat gebied uit kunnen wisselen en een netwerk opbouwen waarin wij die in de toekomst met elkaar kunnen bespreken zodat we niet elke keer opnieuw het wiel uit hoeven te vinden.
Daar er na de eerste voor aankondiging al een hoop belangstelling bleek te bestaan vragen wij dan ook contact op te nemen met het platform WAG zodat wij weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

Graag opgeven voor 16 september2011
Stuur dus even een Mail naar.
weg.achter.de.geraniums@live.nl of ger.kalkman@pameijer.nl

Agenda voor 28 september 2011.
13.00 Inloop met koffie
13.30 uur
In het eerste gedeelte zullen wij het hebben over de bezuinigingen en hoe wij alle punten waar wij tegen aan lopen kunnen bundelen tot een Aktie programma.
14.30 uur tot 15.00 uur
Pauze
15.00 uur tot 16.00 uur
Uitwisselingen van onderlinge ervaringen en oplossingen van problemen waar je als cliëntenraad tegen aan loopt, en netwerk opbouw voor het uitwisselen van ervaringen.
En hoe gaan we nu verder met het platform WAG en de acties tegen de onzalige plannen van deze regering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten