dinsdag 23 augustus 2011

Nieuwe vacature mogelijkheden voor GGZ-instellingen en zelfstandigen

datum | 24 augustus 2011 contact | info@psychiatrie-nederland.nl

PERSBERICHT

Nieuwe vacature mogelijkheden voor GGZ-instellingen en zelfstandigen

Per vandaag is Psychiatrie Nederland gestart met het aanbieden van actuele vacature ruimte op de website. Deze ruimte wordt beschikbaar gesteld voor instellingen voor geestelijke gezondheidszorg in Nederland en België.

Psychiatrie Nederland is al 2 jaar een toonaangevende website in de psychiatrie en wordt maandelijks bezocht door ruim 30.000-35.000 professionals in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). De doelgroep van onze website zijn o.a. professionals werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg als; (leerling)verpleegkundigen, psychiaters, psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen en (ex)cliënten uit de geestelijke gezondheidszorg.

Veel GGZ instellingen in Nederland en België hebben soms moeite om hun vacatures op te vullen met voldoende bekwaam personeel. Door middel van het plaatsen van één of meerdere vacatures op de website van Psychiatrie Nederland kunnen GGZ instellingen een grote doelgroep potentiele werknemers bereiken. De vacatures worden in een aparte sectie op de website geplaatst waarbij tevens ook een grote mailing wordt verspreid aan de ruim 2000 geregistreerde leden welke actief zijn op Psychiatrie Nederland.

Meer informatie , voorbeeldvacature en de prijslijst is te vinden op de website van Psychiatrie Nederland. http://psychiatrie-nederland.nl/word/vacatures/ .

Het plaatsen van een vacature is al mogelijk vanaf 50 euro per vacature per maand.

-----------------------------------------------

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arne Rijkeboer, hoofdredactie Psychiatrie Nederland. a.rijkeboer@psychiatrie-nederland.nl

------------------------------------------------
Psychiatrie Nederland | Voor alle professionals in de geestelijke gezondheidszorg
Voornsestraat 11
3224AR Hellevoetsluis

www.psychiatrie-nederland.nl
info@psychiatrie-nederland.nl

KvK Rotterdam: 53.06.04.07

Geen opmerkingen:

Een reactie posten