dinsdag 25 januari 2011

GGZ cliënten kunnen hier anoniem hun mening geven over hoe zij hun (aangeboden) hulp en ondersteuning ervaren! WMO vanuit cliëntperspectief!

www.ervaringswerker.nl

http://bit.ly/dRKegR

(O)GGz Spiegel

Deze vragenlijst bestaat uit ongeveer vijftig vragen over de hulp en dienstverlening in uw omgeving.

De vragenlijst
Bij de meeste vragen kunt u een antwoord kiezen, bijvoorbeeld ja, nee, weet niet of niet van toepassing. U kiest het antwoord dat het beste bij u past. Bij elk onderwerp kunt u een toelichting geven. De vragen gaan over zes onderwerpen: keuzemogelijkheden, toegankelijkheid, persoonlijke en actieve benadering, samenwerking, eigen keuzes maken en inspraak in het gemeentebeleid. Bovenaan elke pagina staat een korte toelichting op het betreffende onderwerp.
De vragenlijst eindigt met enkele algemene vragen.

Resultaten (O)GGz Spiegel
De resultaten van deze vragenlijst worden door uw Regionale Cliëntenorganisatie gebruikt om aanbevelingen te doen over de hulp en dienstverlening in uw omgeving. Daarom is het belangrijk dat wij weten in welke gemeente u woont. U kunt de ontwikkelingen van de (O)GGz Spiegel bijhouden via de website van het Landelijk Platform GGz.

Uw deelname is anoniem
De vragenlijst wordt verwerkt door het Landelijk Platform GGz in samenwerking met de Regionale Cliëntenorganisaties. Zij garanderen dat uw antwoorden anoniem worden verwerkt in de rapportages.

Namens uw Regionale Cliëntenorganisatie en het Landelijk Platform GGz, willen wij u bij voorbaat hartelijk danken voor uw medewerking!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten